Accommodatie

In de Gemeente Hof van Twente ligt het Paardensportcentrum De Hoffmeijer. Het paardensportcentrum is gebouwd in 1979 en in 2004-2006 uitgebreid en gerenoveerd. De manege is eigendom van Stichting de Hoffmeijer.
Deze stichting is een samenwerkingsverband van Paardensportvereniging De Zeven Buurtschappen, Paardensportvereniging & Ponyclub de Hagmolenruiters en Ponyclub Deldenerbroek.
Het adres van ons paardensportcentrum is:
Hoffmeijerweg 10, 7495 RZ Ambt-Delden
Website: www.dehoffmeijer.nl

Binnenkant manege de Hoffmeijer
Losrijhal / onderste hal
Manege
Tussenhal / Dressuur rijbak
De Hoffmeijer

De Hoffmeijer beschikt over een kantine waar leden elkaar na de lessen ontmoeten en het gezellig is tijdens de vele evenementen die er plaats vinden. De aangesloten verenigingen gebruiken de accommodatie voor het geven van lessen en het organiseren van concoursen.

Naast bovenstaande activiteiten wordt de manege gebruikt voor tal van activiteiten zoals tuigpaardendagen, hengstenkeuringen, fokveedagen, koets’n keerls, schapenkeuringen, veilingen, etc. De accommodatie is goed bereikbaar (zie route) en beschikt over voldoende parkeerfaciliteiten.

Hieronder wordt de plattegrond afgebeeld om een indruk te krijgen van de accommodatie Hebt u belangstelling om de manege te huren voor het organiseren van evenementen, neemt u dan contact op via onderstaand mailadres.

mailadres: agenda@dehoffmeijer.nl tel. 06 51377555